FESTBOI: Festival Internacional De Curtmetratges ()

FESTBOI: International Short Film Festival



Deadlines

25 Mar 2021
Call for entries

03 May 2021
Festival closed

05 May 2021
Notification date

18 May 2021
21 May 2021

Address

Jaume I, 28,  08830, Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Spain


Festival description
Short film festival 15'<


Festival requirements
 Film festival
 Fiction
 Documentary
 Animation
 Fantastic
 Terror
 Experimental
 Music Video
 Other
 Any Genre
 Any Theme
 Does NOT have submission fees
 International Festival
 Physical Location
 January 2019
 Production countries: Any
 Shooting countries: Any
 Director nationalities: Any
 Debut Films 
 School projects 
 Short Films  15'<
 Any language
 Subtitles 
Catalan Spanish
Share on Social Networks
 Facebook 
 Tweet





Photo of FESTBOI: Festival Internacional De Curtmetratges
Photo of FESTBOI: Festival Internacional De Curtmetratges

Photo of FESTBOI: Festival Internacional De Curtmetratges
Photo of FESTBOI: Festival Internacional De Curtmetratges

Catalan
English


Festival start: 18 May 2021      Festival end: 21 May 2021

El FESTBOI va néixer l’any 2017 a la localitat de Sant Boi de Llobregat com a mostra del producte audiovisual local.

Inicialment, només era un concurs de curtmetratges realitzats en 72 hores dins del marge de la festa major santboiana, però actualment el festival té una secció competitiva, d'àmbit internacional.

En aquesta cinquena edició, el festival és un espai on no només es poden veure els millors curtmetratges de cada any, sinó també un lloc de trobada entre realitzadors, públic i estudiants de cinema.

Un jurat de qualitat procedent del món del cinema, les arts o la cultura, fan del FESTBOI un festival amb un criteri personal, fent especial atenció a la qualitat artística i autoral dels curtmetratges.

14. The following prizes will be awarded:

OFFICIAL SECTION
· Prize for the best short film: trophy and € 250
· Award for the best school short film: trophy
· Audience Award for Best Short Film: Trophy
· Prize for the best photograph: trophy
· Award for best screenplay: trophy
· Prize for the best performance: trophy
· Award for the best direction: trophy

FESTEXPRESS SECTION 72H
· First prize for the best short film: trophy and € 250
· Second prize for the best short film: trophy
· Third prize for the best short film: trophy

VIDEOCLIP SECTION
· Prize for the best video clip: trophy
· Prize for the best photography in a video clip: trophy
· Award for the best artistic direction in a video clip: trophy

BASES DEL FESTBOI 2021

El Comitè organitzador del FEST BOI, convoca el concurs de l’edició de l’any 2021 i estableix les BASES que l’han de regir.

1. La 5a edició del FEST BOI, Festival Internacional de Curtmetratges tindrà lloc a la localitat de Sant Boi de Llobregat del dia X al X de Maig de 2021. És un festival genèric i competitiu, i el seu àmbit és internacional.

2. Pot participar qualsevol persona o entitat jurídica, de forma individual o col·lectiva, sense cap límit d’edat, i es pot fer amb una producció audiovisual amb resolució HD, Full HD, 2K o 4K. Les produccions han d’haver estat realitzades amb posterioritat a l’1 de gener de 2019.

3. Cada persona realitzadora, productora i/o directora pot inscriure un màxim de 2 obres.

4. Les categories a competició són les següents:

• Curtmetratge de Ficció (de 15’ o menys de durada)
• FestExpress 72H, (de 5’ o menys de durada)
• Videoclips, (de 5’ o menys de durada)
• Curtmetratge de Ficció Escola (de 10’ o menys de durada)

5. El procés d’inscripció es realitzarà omplint i trametent el formulari d’inscripció a través del web www.festhome.com.

6. La inscripció és gratuïta. El termini d’inscripció i de recepció de produccions finalitza el 15 d’Abril de 2021. Les inscripcions que arribin amb posterioritat no seran acceptades.

7. El Comitè organitzador realitzarà una selecció prèvia de les obres presentades. Aquesta decisió serà comunicada a cada productor/-a i/o director/-a de cadascuna de les produccions seleccionades. De la mateixa manera, també es comunicarà la no selecció de les obres inscrites.

8. No seran admeses les obres de caràcter publicitari o turístic, ni aquelles que utilitzin material no original en més d’un 10% de la totalitat de l’obra. Tampoc seran acceptades les obres que no tinguin la qualitat tècnica necessària per a una correcta visualització.

9. La SELECCIÓ OFICIAL es farà pública al web del Festival a partir del dia 1 de Maig de 2021. El Comitè organitzador es reserva el dret d’utilitzar imatges parcials dels treballs seleccionats com a material promocional del Festival.

10. Els autors o autores hauran d'assegurar-se prèviament que el contingut de la seva obra no infringeixi els drets de la propietat intel·lectual o altres drets de tercers, i exoneraran al Comitè organitzador de qualsevol responsabilitat legal.

11. Les produccions seleccionades integraran la SELECCIÓ OFICIAL, i seran exhibides públicament durant els dies del Festival, entenent que els seus autors o productores n’autoritzen la projecció. En cap cas es contempla l’abonament de taxes de projecció ja que es tracta d’un festival d’entrada gratuïta.

12. Un Jurat designat pel Comitè organitzador i integrat per personalitats vinculades a la indústria, decidirà els premis de la SELECCIÓ OFICIAL. El premi del concurs FESTEXPRESS 72H el decidirà un Jurat específic. El premi del públic serà decidit per les persones assistents al Festival.

13. El curtmetratges escolars competiran en tots els premis de la secció oficial, a més existeix un premi especial pel millor curtmetratge escola.


15. El Jurat tindrà la potestat de deixar desert el premi o els premis que consideri oportuns, així com atorgar una menció especial per a ressaltar aspectes tècnics i artístics d'alguna de les pel·lícules en competició. Les seves decisions seran inapel·lables.
16. El Festival es reserva el dret de projectar les produccions en actes oficials o de promoció, sense lucre, i prèvia notificació a les empreses productores o representants legals de les mateixes. En cap cas s’abonaran de taxes de projecció.

17. Les empreses productores accepten que, en el cas d’obtenir algun dels premis atorgats, inclouran una referència escrita a la concessió del premi a l’inici de totes i cadascuna de les còpies de la pel·lícula que distribueixin per a l’exhibició en sales comercials i/o en certàmens audiovisuals, així com en tot el material informatiu i promocional imprès. L’esmentada referència consistirà en un text amb el tipus de premi atorgat, acompanyat invariablement de la imatge del palmarès que facilitarà el Comitè organitzador.

18. La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis de totes les categories tindrà lloc el 21 de Maig de 2021.

19. Qualsevol qüestió que aparegui durant la gestió del Festival, no contemplada a les BASES, serà decidida pel Comitè organitzador. La participació en el Festival implica l'acceptació d’aquestes BASES.


  

 
  

Discover great films & festivals, one click away

Register
Login